Sakarya Veteriner

 


Sakarya veteriner kliniğine gittiğiniz zaman sizlerin ilk önce sorunu dinlenecek. Daha sonra teşhis ve tedavi için ilk adımlar atılmaya başlanacaktır. Daha sonrasında eğer bir cerrahi müdahale gerekiyor ise bunun size bilgisi verilecektir. Bunların haricinde minik dostlarınıza herhangi bir aşı vs. vurdurmak istiyorsanız mikroçipli aşılar vurulacak ve bu sayede minik dostlarınızın sağlığı her an takip ediliyor olacak. Yasal bir zorunluluk ile uygulanan bu aşılar uzman veteriner hekimler tarafından yapılmak zorundadır.

Acil Veteriner

Acil veteriner denilince aklınıza ilk ne geliyor? Bizim aklımıza ilk gelen minik dostlarımızın sağlık problemlerini aksatmadan 7 gün 24 saat çalışan acil ve nöbetçi veterinerler geliyor. Bunun haricinde aklımıza gelen pet pansiyonları, pet kuaförü veya pet kısırlaştırma işlemi yapabilecek seviyede acil veteriner klinikleri geliyor. Acil statüsünde hizmet veren nöbetçi veterinerlerin hepsi uzmanlaşmış ekip kadrosuyla çalışırlar ve sizlere en doğru hizmeti vermekle yükümlüdürler.

 

Nöbetçi Veteriner

Uzun yılların vermiş olduğu deneyim ve birikim ile sizlere hizmet verebilecek olan nöbetçi veteriner hekimler minik dostlarınızın her türlü sağlık problemine çözüm sağlayabilecek olan uzmanlaşmış statüdeki insanlardır. Konu her ne olursa olsun sizlerin minik dostlarına en kısa süre içerisinde çözüm yolu bulacak. Onların sağlığını sizden daha fazla düşünecek ve sağlıkları için her türlü müdahaleyi yapacaklardır. Nöbetçi veteriner hekimlerin asıl amaçları bu yöndedir.

Yorumlar