Yavru Scottish Fold Bakımı

 


Kediler evlerde en çok beslenen hayvanların başında gelmektedir. Bununla birlikte pek çok farklı kedi ırkı bulunmaktadır. British Shorthair bakımı hem en çok aranan hem de en popüler olan kedi ırklarının başında bulunmaktadır. Bu kedinin bakımının kolay olmasının yanı sıra görünümü itibari ile de popüler olduğu zannedilmektedir.

Kedilerin bakımlarında belli başlı ortak noktalar bulunmaktadır. Ancak özellikle Yavru Scottish Fold bakımı denince daha detaylı olarak düşünmek gerekecektir. Kedi yavrularının ihtiyaçları yetişkin olan kediler ile benzer değildir. Yavru kedilerin beslenme başta olmak üzere diğer konularda da yardıma gereksinim duydukları bilinmektedir. Yavuz olan kedilerin nasıl beslenecekleri büyüklükleri ile alakalıdır. Kimileri için süt yeterli gelmektedir. Kedinin biraz büyümesi ise yavru olan kedilere özel mamaların kullanılmasını gerekli kılacaktır. Bakım konusunda bu nedenler yüzünden kesinlikle bir veteriner hekimden destek alınması tavsiye edilmektedir.

Scottish Fold Bakımı

Scottish Fold bakımı konusunda kişiler zamanla birlikte deneyim elde etmektedir. Ancak kedilerin ortak özelliklerinin başında tırmalamayı sevmeleri gelmektedir. Bundan kaynaklı olarak türü her ne olursa olsun kediler için muhakkak bir tırmalama tahtası elde etmek gerekmektedir. Günümüzde halatlı olarak üretimi gerçekleştirilen bu ürünler ortama şık bir hava da vermektedir. Ayrıca kediler oyun oynamayı da çok sevmektedir. Siz de kediniz için farklı oyuncaklar temin ederek hem kendinizi hem de kedinizi mutlu edebilirsiniz. 

Yorumlar