Yük Hücresi Nedir?

 


Hassas dijital ürünleri akla getiren yük hücresi tam olarak nedir? Diğer anlamda sensör olarak da adlandırılır ve hassas dijital terazilerin olmazsa olmazlarındandır. Ölüm dönüşümlerin de ve işlenmesinde önemli rol oynar: zira tüm bu dönüşümler yük hücreleri sayesinde sağlanmaktadır. Kullanılan bu sensörler tüm değişimleri fark eder ve hassas bilgileri tüketicileri ulaştırır.

Yük Hücreleri Neleri Ölçer?

Tüm bu çalışma prensibinde birden fazla veriyi işleyebilen ve doğru oranları ortaya çıkartabilen sensörler, birden fazla ölçümü dijitalleştirebiliyor. Bunlardan bir kısmını ise şu şekilde sıralayabiliriz; Baskı, sıcaklık, nem, kuvvet, güç, hız vb…Lood cell izmir  prensiplerinin ölçümü genel olarak bunları hedef alır.

Tabi tüm bu işlemeler sadece sensörler sayesinde olmaz. Bu işlemenin çalışması için sağlam iskelet ve orantılı yayların da olması gerekir. Ancak bu şekilde doğru veriler işlenir ve baskılar ölçülebilir. Özel şekillerden oluşmayan bu ürünler de ölçümler yapılamaz ve ya yanlış olarak yapılır ve birçok hataya sebep olabilir bu yüzden tüm bu ürünlerin şeması ve aletleri farklı olarak üretilir. Tüm bu aletlerin listesini ve broşürlerini hemen inceleyebilirsiniz.  Aynı zamanda farklı yerlerde de kullanıldığın kullanım alanına göre bu yük hücrelerinin üretimi sağlanır ve birden fazla çeşiti vardır. Kullanım alanını ve fiyat listelerimi de yine bu kapsamda hem online olarak hem de telefon ederek alabilirsiniz ve ya misafirimiz olarak da ilgili tekliflerinizi bizlere iletebilirsiniz. Uzman ekibiz ve mühendislerimiz sizlere gerekli bilgilendirmeleri ve looadcell markalarını hemen öğrenebilirsiniz.

Yorumlar