Atatürk Tablo Çeşitleri

 


Son zamanların en popüler duvar tablo modelleri arasında yer alan Atatürk tablo alternatifleri tarihi yapıları ile göz doldurmaktadır. Duvarlara asılacak olan Atatürk tablo çeşitleri Atatürk sevgisini perçinlemek için kullanılabilecek dekoratif ürün alternatiflerindendir.

 

Bu Atatürk tablo çeşitlerini birçok farklı ortamda kullanma imkanına sahipsiniz. İster evinizde ister işyerinizde ister çalışma odanızda her yerde bu duvar tablo alternatifini kullanabilirsiniz. Atamızın figürleri ile süslenen bu tabloların bir çok farklı çeşidi bulunuyor. Siyah beyaz, çerçeveli, renkli, ve metal yapıda olan bu tablolar müşterilerin çoğu tarafından tercih ediliyor. Bu duvar tablo alternatifleri arasında Atatürk’ün hayatının çeşitli dönemlerini resmeden etkileyici tasarımlar da mevcut.

 

Bu tabloların içerisinde birden fazla Atatürk görselinin bir araya getirilerek oluşturulmuş olan Atatürk tablo tasarımları da mevcut. Bu duvar tablo çeşitleri farklı ebat ve boyut alternatifleri ile müşterilere sunuluyor.

 

Özel Tasarım Tablo Çeşitleri

Bazı Atatürk tablo çeşitlerinin özel ebat ve boyutlarda satışa sunulması tablonun talep edilen duvar ölçülerine uyum sağlaması anlamına geliyor. Tabloyu asabileceğiniz duvarda alan küçükse küçük tasarım tablo çeşitlerini tercih edebilirsiniz. Eğer tablo asabileceğiniz alan daha büyük bir alansa seçeceğiniz tabloyu daha büyük boyutlarda tercih edebilirsiniz.

 

Müşteriler için zengin tablo çeşitleri de bulunuyor. Bu tablo çeşitlerine örnek vermek gerekirse;

 

       Yatay tablo

       dikey tablo

       tek parça tablo

       3 parçalı tablo

       5 parçalı tablo

       6 parçalı tablo

       kare tablo

       dikdörtgen tablo

 tablo modellerini örnek olarak verebiliriz. Müşteriler bu duvar tablo modelleri arasından duvarları için en uygun olan modeli tercih etmektedir.

 

Yorumlar