Sıvı Metal

 


Sıvı metal, sıcak dökme metal gibi görünmekte olup metal soğukluğunu hissettirir. Malzemesinin %95’e kadar olan kısmı metaldir. Sıvı metal, sert bir metal kaplama olup çoğunlukla metal tozu içerir. Dekoratif metal kaplama işinde, ürünleri yeni bir konsepte kavuşturur ve dekorasyona farklı bir yaklaşım getirir. Tüm yüzeylerle mükemmel bir adhezyon sağlayıp tek parça bir öge ortaya çıkmasına yarar.

Sıvı metal uygulamasının sonrasında ürün, döküm metal parçanın parlaklığını, dokusunu ve ısı iletkenliğini içermekte olan tüm niteliklere sahip olacaktır. Uygulama sonrası kuruyan yüzey, metal işleminde olduğu üzere zımpara ya da yün teliyle cilalanabilir vaziyete kavuşur. Uygulama, kolaylıkla çizilmez bir yapı oluşumuna zemin hazırlar ve uygulamada mor ötesi ışınların soldurma etkisi görülmez.

Dekoratif Boyalar Ne İşe Yarar? 

Sıvı metal uygulamasında olduğu gibi dekoratif hava oluşturan dekoratif boyalar, birbirinden farklı ve engin seçenekleriyle hem uygulayıcıların hem de mekân sahiplerinin işini kolaylaştırır. Estetik ve hoş görünüm, dekoratif boya sayesinde yakalanır ve ortamda bulunan herkes renklerden fazlasıyla etkilenir.

İtalyan dekoratif boya, çok fazla seçenek sunmasıyla diğer boyalardan direkt olarak ayrılır. Özgürce seçilen boyalar, son derece modern görünüm sağlar ve uzun süre dayanım gösterir. Ayrıca mukavemet gücü de bu boya vasıtasıyla arttırılır. Günümüzde duvar da dekorun bir parçası haline gelmiştir ve tüm unsurlar gibi değerlendirmeye tabi tutulur.

Yorumlar