Bebek ve Genç Odası Dekorasyonu

 


Heyecanlı bekleyiş başladı ve bebeğinizi kucağınıza almak için gün sayıyorsunuz. Yapmanız gereken önemli bir şey var ki o da bebeğiniz için mükemmel bir oda oluşturmak. Evet, bebeğiniz bir dönem sizin yanınızda kendi beşiğinde yatabilir, ancak bu sürenin geçici olduğunu unutmamalısınız. Bunun için ister bebeğiniz doğmadan ister bebeğiniz doğduktan sonra şık bir bebek odası dekorasyonu hazırlayarak kendi odasında uyumasını sağlayabilirsiniz.

Bebek odasını dekore etmek işin hem keyifli hem de en zor yanlarından bir tanesidir. Bunun için bebeğinizin odasını nasıl döşemeniz gerektiği konusunda internetten fikir alabilirsiniz.

Bebek odasında dekorasyon seçimini yapmadan önce hangi odanın ona ait olması gerektiğine karar vermelisiniz. Bebeklik döneminde çok büyük bir oda olmasına gerek yoktur. Bunun için size en yakın ve küçük bir oda tercih edebilirsiniz. Odasını belirledikten sonra ise cinsiyetine göre duvar renklerini ayarlamanız gerekiyor. Genelde tercih mavi veya pembeden yana olur, ancak siz marjinal olsun istiyorsanız farklı renkleri ya da kaplamaları da tercih edebilirsiniz. Bebek odaları eğlenceli ve gösterişli olur bunun için bebeğinizin duvarlarında farklı aksesuarlar kullanabilirsiniz.

Genç Odasına Dönüştürme

Bebek odasının daha sonrasında genç odasına dönüşeceğini unutmadan eşya seçimini abartmamalı ve ileride şık bir genç odası dekorasyonu yapılabilecek şekilde planlanmalıdır.

Bebek için en önemli şey nerede yattığıdır, bunun için birkaç ay sonrasını da düşünerek hareket etmeli ve beşik seçiminde derin olan modelleri almalısınız. Derin beşikler bebeğin içinden kolay çıkamamasına neden olacağı için daha güvenlidir.

Yorumlar