Doğru Tayt Seçimi Nasıl Yapılır?

 


Doğru kıyafet tercihi, tarzınızı ve duruşunuzu kurtaracaktır. Bir kıyafeti tercih ederken o kıyafet hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak yada kilo sorunlarınızın olması çok da önemli değildir. Sadece doğru şekilde kombinlenmiş olması son derece büyük bir önem arz etmektedir. Bu sebeple tayt seçimi söz konusu olduğunda nelere dikkat edilmelidir? Sorusunun cevabını birlikte araştıracağız.

Kilo Sorunu Olanlar Dikkat!

Eğer kilolarınızı kapatmak istiyorsanız ve bu şekilde nasıl bir tayt tercih edeceğinize karar veremediyseniz yüksek bel taytlardan yana tercihinizi kullanabilirsiniz. Bununla birlikte daha koyu renkli taytları tercih ederseniz sizin için daha yerinde bir karar olacaktır. Bu durum tabii ki yüksek bel tay kesinlikle ince gösterir şeklinde bir çıkarım yapmasın. Sadece sizin kilolarınızı gizlemenizi kolaylaştırır. Bunun üzerine bol kesim bir tshirt giyerseniz daha rahat bir şekilde kombininizi tamamlamış olursunuz.

Aynı durum aşırı zayıf olan kişiler içinde geçerli olmaktadır. Eğer aşırı kilo probleminiz olduğunu düşünüyor ve gereğinden fazla zayıfsanız bu seferde daha kısa taytlardan yana tercihinizi kullanmanız tavsiye edilmektedir. Basen bölgesini daha fazla saran yada çift renkli taytlar daha mantıklı bir seçenek olarak ön plana çıkmaktadır.

Hangi taytı tercih edeceğiniz bir anlamda da giyeceğiniz yere göre değişiklik gösterebilir. Eğer ki, spor yaparken giymeyi düşünüyorsanız farklı yada günlük hayatta giymek istiyorsanız daha farklı tayt seçeneklerinden yana tercihinizi kullanabilirsiniz.

Yorumlar