Ücretsiz SMS Onay

 


Artık pek çok işlemi internet üzerinden oturduğumuz yerden gerçekleştirebiliyoruz. Buna alışverişler, randevular ve hizmetlerde dahil. Özellikle Whatsapp işlerimizi yürüttüğümüz bir uygulama. Bu uygulama sayesinde dünyanın neresinde olursanız olun mesajlarınıza yanıt verebiliyor, sesli ve görüntülü olarak iletişiminizi gerçekleştirebiliyorsunuz. Kurumsal anlamda kullandığınızda ise bunu kendi özel numaranızdan ayırmanız gerekiyor. Bunun için yapmanız gereken ise Whatsapp numara kiralama işlemi oluyor. Bu işlem internet sitesinden tercih edeceğiniz bir numara ile yapılabiliyor.

Whatsapp bilindiği üzere ilk kullanışta güvenliği sağlayabilmek adına bir onay kodu göndermek istiyor. Siz bu onay kodunu uygulamaya girmeden kullanamıyorsunuz. İnsanlar kurumsal olarak bu numarayı kullanmak istediklerinde ise internetten sanal bir numara alarak Whatsapp hattını aktif hale getirebiliyorlar.

Whatsapp Numara Kiralama

Whatsapp numarasını ücretsiz bir şekilde alma imkanınızda var. Ancak bunun ücretli sitelere göre daha riskli olduğunu söyleyebiliriz. Çünkü ücretsiz olan işlemlerde müşterinin siz olduğunuzu asla unutmamalısınız. Ücretsiz SMS onay sistemi sayesinde almış olduğunuz numaraya gelen kodu ister Whatsapp isterseniz farklı platformlarda kullanabiliyorsunuz.

Gelişen teknoloji bizim hayatımızı kolaylaştırmış olsa da bazen sinir bozucu bir hale de getirebiliyor. Hiç beklemediğiniz ve ummadığınız bir anda karşılaşmak zorunda kalmış olduğunuz bu durum karşısında çaresiz kalabiliyorsunuz. Cep telefonları herkese açık olsa da numaranızın bilmediğiniz ve tanımadığınız insanlar tarafından biliniyor olması kötüdür. Bu size farklı şekillerde geri dönebilir. Yani sizi reklam mesaj ve telefonlarıyla bezdirebilirler.

Yorumlar