Elektronik Komponent Tedarik

 


Örs elektronik 2022 yılında kurulmuş olan bir elektronik komponent tedarik firmasıdır. Çalışma hayatında başlamasından itibaren Örs elektronik firması hem yurtiçi hem de yurtdışından getirdiği, IC'ler, pasif bileşenler ve ara bağlantı gibi ürünler de dahil olacak şekilde elektronik bileşenlerin tümünün satışını yapmak amacıyla kalite standartlarında uzman bir ekip tarafından kurulmuştur.

Elektronik komponentler, elektronik devrelerin yapı taşlarıdır ve elektrik sinyallerini manipüle etmek ve kontrol etmek için kullanılırlar. Elektronik komponentler, devrelerin farklı işlevlerini yerine getirmelerine izin veren bir dizi pasif ve aktif öğeleri içerir.

Pasif ve Aktif Komponentler

Pasif komponentler, devrelerde direnç, kapasitör ve endüktör gibi elemanlardır. Bunlar, akımı engelleyebilir, depolayabilir veya akımı değiştirebilirler, ancak kendileri aktif olarak sinyal üretmezler.

Aktif komponentler, güç kaynağından enerji alarak sinyalleri yükselten veya kontrol eden transistörler, diyotlar, op-amp'ler, entegre devreler (IC'ler) gibi elemanlardır. Aktif komponentler, ses, video, radyo, haberleşme ve diğer elektronik cihazların oluşturulmasında temel bir rol oynarlar.

Tüm müşterilerine hem proje bazlı hem de komple paket olacak şekilde elektronik komponent satış yapan firma bu ürünleri oldukça uygun fiyatlara sunmaktadır.

Firmanın satışını yaptığı ürünler %100 Orjinal komponentlerdir. Lojistik ve teknik destek hizmetini de bünyesinde bulunduran hizmet ve satış ilkeleri içerisinde tüm müşterilerle beraber Türkiye Elektronik Sektörünün gelişmesi için faaliyetlerini sürdürüyor. Türkiye’nin teknoloji sektöründe gerekli olan tüm gelişmeleri kaydedebilmesi için üzerine düşen görevi layıkıyla yerine getirmekten gurur duyuyor.

Yorumlar