Dijital Kartvizit Ne Demek?

 


Dünya genelinde üretilen kartvizitler için her sene 7 milyon ağaç kesilmektedir. Teknoloji çağına girmemiz ile birlikte kartvizit alanında da teknoloji kullanılmaya başlanmış ve dijital kartvizitler özellikle son dönemlerde sık sık kullanılmaya başlanmıştır. DijitaCO da dijital kartvizit üretimi yapan firmalar arasında yerini almaktadır.

DijitaCO ile üretilen dijital kartvizitlerin en önemli özelliği QR kod ile her cihazdan erişilebilmesidir. Ayrıca bu kartvizitlere erişmek için kullanılacak olan cihaza herhangi bir ek uygulama yüklenmesine gerek yoktur. QR kod okuma özelliği bulunan her cihazın tarayıcısı üzerinden kartvizitler görüntülenebilmektedir.

Dijital Kartvizit Özellikleri

Dijital kartvizit içerisinde yer alan bilgiler kod okuma özelliği ile diğer cihazlar tarafından görüntülenebilmektedir. Böylelikle kartvizitte yer alan bilgilerin telefonun yaklaştırılması ile karşı tarafın rehberine eklenmesi mümkündür.

Dijital kartvizitin sağladığı bir diğer kolaylık ise internet bağlantıları ile ilgilidir. Dijital kartvizitte yer alan bilgiler, tamamen kişisel isteklere göre düzenlendiği için buraya sosyal medya hesaplarını bağlamak, internet siteleri eklemek, YouTube videoları eklemek de mümkündür. Böylelikle kullanıcı basit iletişim bilgileri haricinde çeşitli kişisel bilgilerini de isteği doğrultusunda paylaşabilecektir.

Bu kadar önemli bilgiyi tek çatı altında toplayan dijital kartvizit kullanan bireyler haliyle güvenlik ile ilgili herhangi bir problem yaşanmayacağına dair de güvence almak istemektedirler. DijitaCO ile üretilen dijital kartvizitler, SSL güvenlik sertifikası tarafından korunmaktadır ve bu bilgiler izin verilmediği sürece herhangi bir 3. şahıs ile paylaşılmamaktadır.

Siz de dijital kartvizit kolaylıklarından faydalanmak ve kartvizit sahibi olmak için internet sitesinden satın alım yapabilirsiniz.

Yorumlar