Mavişehir Psikolog

 


Ruhsal anlamda bazı sıkıntılı durumlardan geçen insanlar, zaman zaman bu durumlardan çıkarken psikolojik anlamda yıpranmış olabiliyor. Psikolojisi bozulan kişilerde ise yaşanan sıkıntılı durumlar ilerleyen zamanla birlikte gündelik ve sosyal yaşamı da ciddi anlamda etkilemeye başlar.  Kas ağrıları, yorgunluk, halsizlik, sosyal çevreyle iletişim kuramama, iştahsızlık, uyku düzeninde bozukluk, umutsuzluğa kapılma ve tekrar eden ağlama krizleri psikolojik anlamda yaşanan sıkıntıların habercisi konumunda olabilir.

Eğer siz de; kendinizde ya da yakın çevrenizde bu tarz sorunları gözlemliyorsanız ve İzmir’de ikamet ediyorsanız, Mavişehir Psikolog klinikleri üzerinden randevunuzu oluşturabilir ve tedavi sürecine başlayabilirsiniz. Fakat tedaviye başlamadan önce ilk olarak kendinizde oluşacak olan değişimi kabul etmeli ve sorunlarınızla yüzleşmelisiniz.  Çünkü ruhsal anlamdaki değişimi kabul etmek istemeyen çoğu hasta da gerekli olan tedavi uygulanamaz ya da tedavinin süresi uzayabilir.

Gaziemir Psikolog

Gaziemir psikolog uzman tedavi klinikleri ise şehrin farklı yerlerinde bulunuyor. İzmir’de yer alan tüm uzman terapi klinikleri öncelikli olarak hastanın özgeçmişini öğrenmek ister. Öğrenilen bilgiler ışığında da hastanın travmaları ya da ruhsal çöküntüleri belirlenir. ortaya çıkan bulgular ışığında da hasta için en gerekli olan tedavi yöntemi belirli aralıklarla uygulanmaya başlar. İlaç yazma yetkisi bulunmayan psikologlar tarafından gerekli görülürse psikiyatri yönlendirmesi yapılarak kişinin hastalığı ilaçlarla kontrol altına alınmaya çalışır. Hastalığın seyrine göre de seans ya da ilaç tedavisi son bulur.

Yorumlar