Proplan Köpek Maması

 


Yeni bir köpek aldıysanız veya köpeğinize mama tercih edeceksiniz proplan köpek maması ürünleri tam size göredir. İçinde yer alan yüksek protein değerleriyle ürünler her daim kalitesini hissettiriyor. İçinde A vitamini değerleri ve E vitamini değerlerinin yüksek olması mamaları vitamin açısından zengin besinler yapıyor. Bunun yanında markanın mamaları kolay kullanım olanaklarına sahiptir.

Konserve ve kuru formda bulunan bu mamaları köpeğinize hızlı ve pratik bir şekilde verebilirsiniz. Özellikle hazır paketlenmiş olmaları köpek sahipleri açısından önemli bir avantajdır. Besin değerinin yüksek olması da elbette ki ürünlerin kalitesini artırıyor. Besin maddelerinin bozulmasını önlemek amacıyla içinde özel vitaminlerle bu ürünler formüle edilerek piyasaya sürülüyor.

Köpek Maması Seçiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?

Köpek maması seçerken dikkat edilmesi gereken en önemli faktörlerin başında kalite gelmektedir. Mystic köpek maması ürünleri bu süreçte güvenilirliğiyle ön plana çıkan ve yüksek protein değerleriyle köpeklerin sağlığını koruyan ürünlerdir. Köpeklerin dengeli beslenmesi söz konusu olduğunda markanın ürünleri köpeklere avantajlar sunar.

Aynı zamanda içinde birçok mineral de bulunuyor. Dolayısıyla köpeklerinizin sağlığı açısından bu ürünler her açıdan büyük bir avantajdır. Farklı sebzelerin ve tahılların kullanılarak karıştırılmasıyla piyasaya sürülen bu ürünler köpeklerin damak tadına uygundur.  Köpek maması seçerken dikkat edilmesi gereken en önemli faktörlerden birisi de uzman tavsiyedir. Mutlaka veteriner hekime danışarak karar vermeyi tercih edin.

Yorumlar